dinsdag 25 december 2012

bent u nog steeds last van hoe je trouwjurk passen?


Brides-to-be, bent u nog steeds last van hoe je trouwjurk passen? Hier SMIL jurken je uit verwarring en je gelukkig maken met de komst van de bruiloft te begroeten.

1, moet bruids make-up zijn dame soort
De bruid is meestal de mooiste, maar dit kan niet te fel en redundante, maar moet fris en elegant, nobel en zuiver, zo duidelijk de bruid moet van elegante dame soort make-up. Sommige make-up artiesten aankleden van de bruid om "er goed uitzien", de kleur werd gebruikt relatief sterk, eindelijk de bruid is van een zeer glamoureuze make-up, gecombineerd met veel kralen en een verscheidenheid aan sieraden, die blijkt te in strijd zijn met de heilige bruiloft sfeer en helaas beschadigt de zuivere en schattig mage van de bruid.

De bruid handschoenen en sluiers moet overeenkomen met de stijl van het huwelijk, in overeenstemming met de sfeer van de bruiloft, de meeste conventionele keuze is wit en simpel sluiers als versiering.

2, moet de bruidegom ook met licht make-up
De bruidegom is ook de protagonist van de bruiloft, niet alleen de stralende bruid. Vóór het optreden, moet de bruidegom uit te nodigen make-up artist voor zichzelf zorgen. De bruiloft nu in principe zal professionele cameraploegen te huren, geen make-up in de schijnwerpers, kan de bruidegom gezicht lijken relatief bleek en de trouwfoto's is duidelijk niet bevredigend.

3, Het is een beetje raar voor de bruid om een ​​paar rode schoenen die eruit ziet en voelt zeer onverenigbaar is met een witte trouwjurk dragen. Ook zelfs sommige besteden geen aandacht aan de details van de bruid, het dragen van een paar zwarte leren schoenen of sandalen in het huwelijk, dat is volledig in strijd met het temperament van de bruid. Dan welke kleur zal zijn het beste? De beste keuze is wit of zilver, goud. De bruid moet blijken het beeld van de zon heilige, witte schoenen met witte bruiloft is de meest voorkomende en meest klassieke mix.

4, de bruid vaak de voorkeur aan een trouwjurk dragen met rood ondergoed, dat is ook het probleem van gebrek aan coördinatie. Het zal niet geschikt zijn en blootgesteld gênant scenario's, dus het is het beste om een ​​bruiloft speciale ondergoed te kopen op hetzelfde moment. Na een korte tijd, zal SMIL hebben dit soort speciale ondergoed te koop.

5, Parelsnoer ketting is geschikt voor boothals, spaghettibandjes, off-shoulder en strapless trouwjurk, die niet alleen wijst op de sierlijke lijnen van de bruid nek, maar ook toevoegen elegante trouwjurk temperament. De bruid was gekleed in een backless jurk, kunt u gebruik maken van de lange kralen aan een verscheidenheid van veranderingen, zoals het dragen van lange kralen als sjaals of kralen in het verloop weg aan de achterkant van de jurk te doen, zodat parel wordt het effect van het tonen van natuurlijke draperen aan de achterkant curve van de bruid nog mooier te maken.

Bovendien, als de bruid draagt ​​een eenvoudige stijl van parel sieraden, kunt u de mooie stijl trouwjurk, als de bruid kiest meer luxe sieraden stijlen, dan navenant de stijl van trouwjurk moet eenvoudig en elegant. Daarnaast parels ook direct worden toegepast op het ontwerp van de jurk, zoals de kraag, manchetten en taille met parels verfraaiing, de parel sluier is ook heel mooi! Als je eenmaal onder de knie de functies en live spelen parel, zal het de beste trouwjurk partner!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten