dinsdag 25 december 2012

Welkom bij SMIL trouwjurken NL online winkel!

Beste allemaal, welkom op SMIL trouwjurken Britse online Store! SMIL Jurken heeft genoten van een grote populariteit, omdat het kwam in de markt. Voor SMIL Jurken Britse online winkel, houden we nieuwe korting activiteiten om al het geluk met oude en nieuwe klanten te delen. Als je een groot plezier van speciale gelegenheid jurken, dan moet u niet missen SMIL trouwjurk.
SMIL trouwjurk online winkel is gericht op het ontwerpen en aanbieden van de nieuwste formele jurken in verschillende soorten gelegenheden, zoals prom party, feestavond, cocktail party, bruiloft. Speciaal voor de trouwjurken, het is ons een grote eer om een ​​deel van uw grote dag, we oprecht wensen alle nieuwe koppels voor altijd en eeuwige liefde. Nu wil ik stellen ons nieuwe promotionele activiteiten voor u.
In eerste instantie bieden we een voorrecht om de gehele nieuwe gast die zich inschrijft in SMIL trouwjurk van £ 5 coupon! Zodra je geregistreerd op onze website met de juiste naam en het e-mail adres, krijg je een e-mail verstuurd door onze officiĆ«le klantenservice, er is 5 pond coupon code, merkt dat een coupon per klant, enkel geldig op aankopen van meer dan £ 100! Ik hoop dat je geniet van het winkelen in onze winkel met een aangename start!
Ten tweede, gratis verzending bij bestellingen van meer dan £ 159, 50% KORTING op verzendkosten bij bestellingen van meer dan £ 89! Zoals we allemaal bekend is, wordt de scheepvaart vracht die door het gewicht van de post en de verzendmethode die u kiest. Let op hier! De producten in onze winkel zijn met een betaalbare prijs, als u de hoorn van een aantal mooie items, het gewicht evenredig wordt verhoogd, maar nu bieden wij gratis verzending sinds uw bestelling van meer dan £ 159 en 50% korting op verzending bij bestellingen van meer dan £ 89. Is het gunstig en aantrekkelijk voor u? Kies vervolgens items in SMIL nu kosten besparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten